Kategória: Najúčinnejšie antioxidanty
Liečivé šťavy na každý deň
Koreňová zeleninová šťava
Na 250ml potrebujeme:
4 mrkvy
3 stonky zeleru
1 menšiu červenú repu
1 cm zázvorového koreňa
Chlorella Pyrenoidosa: užívanie chlorelly
Keďže MLADÝ JAČMEŇ i CHLORELLA PYRENOIDOSA sú zdrojom veľkého množstva výživných látok, je treba začať s ich užívaním postupne. Telo potrebuje určitý čas, aby si na tento prísun zvyklo. Ak ste sa rozhodli pre súčasnú kombináciu oboch týchto potravín (kombinácia je veľmi efektívna), odporúčame začať s jačmeňom a chlorellu pridať po približne 2 týždňoch pitia šťavy. Je to však individuálne, treba počúvať svoje telo. Pri začatí užívania chlorelly je vhodné, aby Váš organizmus prijímal zelený jačmeň (mladý jačmeň) bez negatívnych prejavov.
Chlorella Pyrenoidosa: účinky chlorelly
Biologický vek určuje genetika, psychika, vonkajšie okolnosti a životný štýl. Najviac pre svoje zdravie v oblasti výživy urobíme zmenou obsahu našich tanierov. Proti tejto zmene stojí mocná sila – nedostatok vôle a rýchla doba. CHLORELLA PYRENOIDOSA náš “jedálny lístok” zhodnotí a zneškodní potenciálne škodlivé zložky. Tým nastaví imunitu na vyššiu výkonnosť. Chlorella neničí vírusy ani baktérie, nepremazáva kĺby a neotupuje akútnu bolesť. Nie je a predsa je “všeliekom”, pretože posilňuje prirodzenú imunitu. Len ona rieši problémy dlhodobo.
Chlorella Pyrenoidosa: štúdie
Zoznam štúdií venujúcich sa priaznivým účinkom Chlorelly.
Chlorella Pyrenoidosa: štandard kvality
V roku 1974 boli japonské úrady nútené zaviesť štandard kvality pre dovážané chlorellové produkty. Tie boli výrazne rozdielne v kvalite spracovania i kvalite biomasy. V roku 1995 bol v Japonsku výrobca chlorelly licencovaný na dovoz a predaj svojich produktov v kategórii”liečivých potravín”. Väčšia záruka kvality neexistuje.
Chlorella Pyrenoidosa: príbeh chlorelly
“CHLORELLA PYRENOIDOSA je smaragdový džbánok pretekajúci energiou Zeme, Slnka a Vody. Táto riasa o veľkosti červenej krvinky je vitálny a neuveriteľne prispôsobivý organizmus. Je to krásne zelená bunka kypiaca životom. Je obdarená práve týmito vlastnosťami, ktorých sa dnešnému unavenému svetu nedostáva. Pravidelným užívaním jej vlastnosti postupne získavame.”
( japonský liečiteľ Mirohito )
Mladý jačmeň: zloženie zeleného jačmeňa
Albert Szent-Györgyi, objaviteľ vitamínu C a nositeľ Nobelovej ceny zistil, že komplexná štruktúra vitamínu C v paprike je oveľa účinnejšia ako jeho syntetická, umelo vytvorená forma. Celá potravina je súborom tisícich látok existujúcich v zložitých vzťahov, ktorým sa ešte len učíme porozumieť. Izolovaním jednotlivých živín ničíme kúzlo a silu ich vzájomného pôsobenia. Nutričné údaje celostných zelených potravín preto nie je možné vnímať čisto matematicky. Zelené potraviny musíme viac hodnotiť podľa toho ako fungujú, než ako tabuľkové hodnoty navrávajú, že by fungovať mali.
Mladý jačmeň: užívanie zeleného jačmeňa
Keďže MLADÝ JAČMEŇ i CHLORELLA PYRENOIDOSA sú zdrojom veľkého množstva výživných látok, je treba začať s ich užívaním postupne. Telo potrebuje určitý čas, aby si na tento prísun zvyklo. Ak ste sa rozhodli pre súčasnú kombináciu oboch týchto potravín (kombinácia je veľmi efektívna), odporúčame začať s jačmeňom a chlorellu pridať po približne 2 týždňoch pitia šťavy. Je to však individuálne, treba počúvať svoje telo.
Mladý jačmeň: unikátne látky zeleného jačmeňa
MLADÝ JAČMEŇ (zelený jačmeň) obsahuje v porovnaní s pšenicou 25x viac draslíka, 37x viac vápnika, viac ako dvojnásobok horčíka, 5x viac železa ale o polovicu menej fosforu – prvku, ktorého je nadbytok vo väčšine požívatín.
Mladý jačmeň: účinky zeleného jačmeňa
Zelený jačmeň (MLADÝ JAČMEŇ) nie je liek, a predsa lieči. Pomoc v širokej škále chorôb ukazuje, že rastlinná miazga podporuje optimálne fungovanie tela a nezameriava sa na určité ochorenia ako lieky. Je zrejmé, že produkt pôsobiaci proti obezite a ekzémom, rovnako ako proti srdcovým chorobám a rakovine, je buď neuveriteľne zázračný liek, alebo liek vôbec žiadny. MLADÝ JAČMEŇ vykoná skutočný zázrak – pomôže telu, aby sa liečilo samo.